Konference proběhne ve čtvrtek 20. října 2022 od 8:00 do 17:15 h. v prostorách hotelu Artemis v Karlíně. Hotel je bezbariérový a v rámci krajských konferencí i osvědčený, konaly se zde předešlé krajské konference EVVO v letech 2019 a 2020.

dopoledním přednáškovém bloku se můžete těšit na témata klimatického vzdělávání, odhalování dezinformací, ekogramotnosti, nebo vizuální gramotnosti. V druhém dopoledním bloku pak na témata cirkulární ekonomie ve vzdělávání, nebo inovace z pohledu občanské odpovědnosti.

odpoledním bloku workshopů si vyzkoušíte různé aktivizační metody a inspirativní hry a postupy k rozvoji kritického myšlení.

Na celodenní konferenci se budou také tradičně prezentovat v rámci veletrhu různé organizace, které realizují pestré programy a aktivity environmentálního vzdělávání v Praze a okolí. Své zástupce zde bude mít například ZOO Praha, Botanická zahrada hl. m. Prahy, Národní muzeum, Česká společnost pro ochranu netopýrů, Mladí ochránci přírody a mnoho dalších.

Nebude chybět ani prostor pro osobní setkání a diskuse v podobě coffee-breaků a oběda.

Registrujte se zde: https://www.konferenceevvopraha.cz/registrace/

Vstup na konferenci je pro prvních 130 registrovaných účastníků zdarma (v rámci jedné organizace max. 2 účastníci), pro registraci dalších zájemců z jedné organizace napište na emailovou adresu: pavla.zabojnikova@ekocentrumkoniklec.cz. Online kapacita je omezena na prvních 200 registrovaných.

 

13. konferenci o ekovýchově v Praze pořádá hlavní město Praha, realizátorem konference je Ekocentrum Koniklec.


Podrobné informace, program a medailonky mluvčích jsou k dispozici na webových stránkách konference (http://www.konferenceevvopraha.cz/), aktuality můžete sledovat na facebooku události https://www.facebook.com/events/763511808275852/ a na FB stránce Krajské konference EVVO: https://www.facebook.com/Konferenceevvopraha.cz/

 

Těšíme se na všechny účastníky.

Hl. m. Praha