Termín konání ON-LINE konference:
Čtvrtek 4.11.2021 od 8:30 do 16:00

Těšit se přihlášení účastníci mohou na diskusi s předními odborníky na vzdělávání, výchovu a osvětu v oblasti změn klimatu, představení nové publikace "Klima se mění - a co my?; Proč a jak se učit o změně klimatu", či představení koncepce vzdělávání na změny klimatu na MŽP. Učitel Miroslav Pešek seznámí diváky s platformou aktivních učitelů: Učitelé za klima a popíše, jak se promítá klimatická změna do změn vzdělávání ve školách. Další přednášející seznámí účastníky např. s propojováním klimatického vzdělávání s aktivním občanstvím, nebo využitím kreativního učení.

Součástí konference bude také interaktivní workshop s představením únikové hry pro rodiny se staršími dětmi odehrávající se v areálu Střediska ekologické výchovy Toulcův dvůr: "Čas zvratu!, nebo workshop o badatelsky orientované výuce o změnách klimatu.

 

On-line konference se koná v prostorách a za podpory: Magenta Experience Center, na Praze 4 – Pankrác, odkud bude probíhat online přenos.

Záznam Konference bude posléze k dispozici ke shlédnutí.

12. konferenci o ekovýchově v Praze pořádá hlavní město Praha, realizátorem konference je Toulcův dvůr.

Podrobné informace a anotace programu jsou k dispozici na webu konference http://www.konferenceevvopraha.cz/,
aktuality můžete sledovat na facebooku události https://www.facebook.com/events/454923309179822?ref=newsfeed a na stránce Krajské konference EVVO: https://www.facebook.com/Konferenceevvopraha.cz/

 

Těšíme se na všechny účastníky
Hl. m. Praha